Tisza-tavi Ökocentrum

Ha szereted a természetet és kíváncsi vagy az élővilág sokszínűségére, akkor ne hagyd ki a Tisza-tavi Ökocentrumot! A központ Poroszlón található, amely egy kis falu a Tisza-tó déli partján, és az egyik legfontosabb helyszín a madármegfigyelés és természetjárás szerelmeseinek.

Az Ökocentrum bemutatja a Tisza-tó környékének élővilágát, ökoszisztémáját és a környék természeti kincseit. A látogatók egy interaktív élményben részesülnek, ahol megismerkedhetnek az élővilág sokféleségével, valamint megtudhatják, hogyan óvhatják meg és őrizhetik meg a természeti kincseinket.

A Tisza-tavi Ökocentrum különlegessége, hogy a látogatók bepillantást nyerhetnek a madarak életébe, és megismerhetik azokat a fajokat, amelyek a Tisza-tó környékén honosak. Az interaktív kiállítások segítségével felfedezhetjük az élővilág titkait, és megérthetjük az ökoszisztéma fontosságát.

Az Ökocentrum számos programot kínál a látogatóknak, beleértve a madármegfigyelést, a tanösvényeken való túrázást és a hajókirándulásokat is. A madármegfigyelés különösen népszerű a látogatók körében, mivel a Tisza-tó madárvilága különlegesen gazdag és sokszínű.

Ne habozz, látogass el a Tisza-tavi Ökocentrumhoz, és fedezd fel a környék természeti kincseit!