Horgászat

Ha szereted a horgászatot, akkor a Csodaösvény Vendégház ideális választás számodra. Nem csak azért, mert kényelmes és modern szállást biztosítunk, hanem azért is, mert csupán egy rövid sétára vagy kerékpározásra van tőlünk a Tisza, ahol remek horgászati lehetőségek várnak rád.

A Tisza folyó hazánk egyik legjelentősebb vízgyűjtője, és rendkívül gazdag halállománnyal rendelkezik. Itt találhatók a legkülönbözőbb halfajok, például süllő, csuka, ponty, keszeg, amur, harcsa, kárász és még sok más. A folyó szakaszainak sokfélesége és változatossága miatt pedig mindig izgalmas és kihívást jelent a horgászat.

Az apartmanunktól könnyen elérhetőek a Tisza különböző szakaszai, így minden horgász ízlése és kedve szerint válogathat. Eldöntheted például, hogy csendesebb és nyugodtabb vizekre vágysz, vagy izgalmasabb horgászatra vágysz, ahol találkozhatsz nagyobb és erősebb halakkal. Itt azonban sokkal több horgász is megfordul, így érdemes kicsit előbb érkezni, hogy biztosítsd magadnak a legjobb helyet.

Természetesen fontos, hogy tisztában legyél az aktuális horgászati szabályokkal, melyek betartására minden esetben figyelmet kell fordítani. A Tisza folyó esetében például tilos a harcsa és a compó horgászata, valamint szigorú szabályok vannak a halak méretére és mennyiségére vonatkozóan is. Ezekről mindig érdemes tájékozódni az aktuális horgászati engedélyen kívül is.

Ha szeretnél élvezni egy szép napot a Tisza partján, és a horgászat mellett pihenni és feltöltődni is, akkor várunk szeretettel a Csodasövény Vendégházban. Jó horgászatot kívánunk!